Известие

Collapse
No announcement yet.

трети стоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    За осветлението на задния номер и моя номер пречеше и просто измъкнах нита (беше лесно )свалих си номера смених си крушката и после май залепих нита да не изпадне някъде.
    относно осветлението на задния номер има далеч по-лесно решение ама трябва малко кунг -фу
    дърпаш фасунгата към тебе вадиш леко единия край и бъркаш вътре с отверка крушката се плъзга наляво вадиш крушката и всичко по обратен ред и сте ОК.
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      относно осветлението на задния номер има далеч по-лесно решение ама трябва малко кунг -фу
      дърпаш фасунгата към тебе вадиш леко единия край и бъркаш вътре с отверка крушката се плъзга наляво вадиш крушката и всичко по обратен ред и сте ОК.
      Аз така и неможах да схвана с коя нинджа хватка ще я смениме
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        И аз не схванах много,номера пречи да се свали предпазната пластмаса на отсека с крушките.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Номера пречи на свалянето на плафона с крушката Но не е невъзможна операцията защото аз я извърших преди година в смисъл без да свалям номера
          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
            Номера пречи на свалянето на плафона с крушката Но не е невъзможна операцията защото аз я извърших преди година в смисъл без да свалям номера
            То зависи колко високо ти е монтиран номера в КАТ Но ако е до горе (както е обикновенно) е абсурд операцията
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Моят номер е монтиран така че е опрял в плафоните - единият от които не свети,и просто няма смяна тая крушка
              sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение
                Моят номер е монтиран така че е опрял в плафоните - единият от които не свети,и просто няма смяна тая крушка
                Точно, обикновенно точно така ги монтират Сваля се номера и готово
                sigpic

Comment

Точно, обикновенно точно така ги монтират Сваля се номера и готово
                  Бих добавил дърпаш по зверски и нита излиза с номера от бронята е видиите е по- добре да ги развиеш
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Бих добавил дърпаш по зверски и нита излиза с номера от бронята е видиите е по- добре да ги развиеш
                    Дам и аз така се направих и после малко напън и си влезна сам нита , където му е мястото , но може и да съм имал късмет знам ли ?
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Съпротивлението му при светещ или при не-светещ стоп ще се различава съществено.
                      Така че - конкретизирай въпроса си.
                      И в двата случая!
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                        И в двата случая!
                        Ако е вярно това, което знам от колеги, че в третия стоп има 10 крушки от по 2,3 W свързани паралелно, съпротивлението на светещ стоп при напрежение 12 V, трябва да е 6,3 ома.

Когато не свети, съпротивлението ще е по-малко но не мога да ти кажа колко точно, защото не зная какво е съпротивлението на на една такава крушка когато не свети.

Ако допуснем, че сме премерили някакво съпротивление R (на една несветеща крушка), То съпротивлението на несветещия стоп ще е R/10.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение
                          Колега, обади ми се в неделя ще ти я сменя, ако още не си я сменил.
                          sigpic
                          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Ако е вярно това, което знам от колеги, че в третия стоп има 10 крушки от по 2,3 W свързани паралелно, съпротивлението на светещ стоп при напрежение 12 V, трябва да е 6,3 ома.

Когато не свети, съпротивлението ще е по-малко но не мога да ти кажа колко точно, защото не зная какво е съпротивлението на на една такава крушка когато не свети.

Ако допуснем, че сме премерили някакво съпротивление R (на една несветеща крушка), То съпротивлението на несветещия стоп ще е R/10.
                            Много ти благодаря! Днес ако ми остане време ще премерим съответно двете стойности при мен за да видя дали трябва да се добави някое съпротивление - все пак ледчето трябва да дава много по-малко...
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                              Много ти благодаря! Днес ако ми остане време ще премерим съответно двете стойности при мен за да видя дали трябва да се добави някое съпротивление - все пак ледчето трябва да дава много по-малко...
                              Ако имаш впредвид това, че ще слагаш третия стоп в изпълнение със светодиоди и искаш да му догодиш същото съпротивление, за да го разпознава клюкарката нормално, то включи този със светодиодите на 12 V и докато свети, премери тока му на консумация. Като се знае този ток, лесно ще сметнем какво съпротивление трябва да му се добави, за да стане общото 6,3 ома.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Баце Бобо. тая фатка става само ако номера ти е монтиран леко по-надолу кът моя и понеже аз не съм то вчера, та като я купувах им казах да го монтират малко по-надолу за да има начин да си разиграя кунг-футо
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X